Matkalla  huipulle

Esittely / Ajankohtaista
A A A
Ajankohtaista

Lapin matkailun turvallisuusjärjestelmä -hanke valittiin ammattikorkeakoulujen parhaaksi

16.2.2011
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutissa toteutettu Rovaniemen ammattikorkeakoulun Lapin matkailun turvallisuusjärjestelmä -hanke on valittu Suomen ammattikorkeakoulujen parhaaksi tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokäytänteeksi vuonna 2010.

Lapin matkailun tulevaisuuden haasteita pohdittiin seminaarissa Levillä

4.2.2011
Lapin matkailuelinkeinon liiton järjestämässä alan tulevaisuuden haasteita pohtineessa seminaarissa johtaja Markku Vieru luotasi instituutin roolia matkailun kehittämisessä.

Konsernin yhteinen henkilökunta siirtyi Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin tiloihin

3.2.2011
Lapin korkeakoulukonsernin kehittämistehtävissä päätoimisesti toimiva henkilökunta on siirtynyt Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin tiloihin.

Rovaniemellä kehitetään sähköistä moottorikelkkaa erityisesti safarimatkailijoiden tarpeisiin

19.1.2011
Rovaniemen ammattikorkeakoulun Arctic Power laboratorio on yhdessä kelkkatehdas BRP Finland Oy:n kanssa rakentanut kaksi protoa sähköisestä moottorikelkasta, josta kaavaillaan hyödyllistä työkalua erityisesti moottorikelkkasafariyrittäjille.

Ikääntyvien palvelu vaatii ammattitaitoa

5.1.2011
Väestörakenteen ja matkailijoiden ikääntymisen myötä myös palveluiden käyttäjien tarpeet muuttuvat. Lapin korkeakoulut tarjoavat nyt tilaisuutta kehittää osaamista ikääntyvän ihmisen kohtaamisessa erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa.
Edellinen 1 2 3 ... 78 79 80 81 82 83 84Seuraava
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK