Matkalla  huipulle

Esittely / Ajankohtaista
A A A
Ajankohtaista

Verkkokauppaa ja videoita markkinoinnin tueksi! Tarjolla koulutusta sähköiseen liiketoimintaan.

15.12.2010
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin (MTI) Palvelutoiminta tarjoaa kaksi sähköiseen liiketoimintaan liittyvää koulutusta: VERKKOKAUPPA HALTUUN JA MYYNTI KASVUUN! sekä MOBIILI JA VIDEOT MARKKINOINNIN EDISTÄJÄNÄ!

Etsimme hankesuunnittelijaa

12.12.2010
määräaikaiseen työsuhteeseen instituutissa käynnistyneeseen Ennakoinnista kilpailukykyä Lapin matkailulle -projektiin (Lapin liitto, EAKR).

Lapin ammattiopiston matkailu-, ravitsemis- ja talousala siirtyy omaksi tulosalueeksi Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituuttiin

9.12.2010
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituuttiin (MTI) muodostetaan 1.1.2011 oma matkailu-, ravitsemis- ja talousalan (marata) ammatillisen koulutuksen tulosalue. Tämä tarkoittaa marata-alan irrottamista Lapin ammattiopistosta.

Verkko-opas avuksi matkailun tuotekehitystyöhön

2.12.2010
Matkailun tuotekehittäjän käsikirja on tuotekehityksen apuväline erityisesti matkailualan pienyrityksille. Käsikirja on vapaasti käytettävissä Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin (MTI) kotisivuilla http://matkailu.luc.fi/tuotekehitys.
Edellinen 1 2 3 ... 79 80 81 82 83 84Seuraava
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK