Matkalla huipulleEtusivu
A A A

OPISKELIJALLE

Matkailukoulutusta kaikilla koulutusasteilla
Lue lisää>>

TYÖELÄMÄLLE

Joustavia asiantuntija-, koulutus-, tutkimus- ja kehittämispalveluita
Lue lisää >>

TUTKIJALLE

Aidosti monitieteistä tutkimusta matkailun maakunnassa
Lue lisää >>

Ajankohtaista

Viirinkankaan kampuksen avajaisia vietetään 12.9.

2.9.2013
Viirinkankaan kampuksen syyskauden avajaisia vietetään torstaina 12.9.2013 klo 17–19 Hilla-ravintolassa. Opiskelijoiden ja henkilöstön yhteinen tapahtuma avaa MTI:n lukuvuoden ja toivottaa myös luonnonvara-alojen väen tervetulleeksi kampukselle.

Matkailualan kirjastoaineisto sijoitettu Jokiväylän ja Lapin yliopiston kirjastoihin

29.8.2013
Matkailualan kirjastoaineisto on toistaiseksi sijoitettu Lapin korkeakoulukirjaston Jokiväylän ja Lapin yliopiston toimipisteisiin. Kaikki kirjastoaineisto on edelleen henkilöstön ja opiskelijoiden käytössä, vaikka Viirinkankaan kampuksen kirjasto onkin suljettuna. Aineiston sijainti selviää kirjaston Juolukka-tietokannasta.

Uusi oppikirja johdattaa vastuulliseen ja luovaan matkailuun

28.8.2013
Lapin yliopistolla Rovaniemellä julkaistaan maanantaina 2. syyskuuta Matkailututkimuksen lukukirja, joka opastaa tutkimaan, johtamaan ja suunnittelemaan matkailua luovasti ja vastuullisesti. Kirja esittelee matkailun tutkimusta usealta tiedealueelta kattavasti ja käytännön esimerkkien avulla.

Ravintola Hilla palvelee Viirinkankaan kampuksella

27.8.2013
Viirinkankaan kampuksella toimiva Hilla-ravintola on avannut ovensa tiistaina 27. elokuuta 2013. Ravintolatoiminnasta vastaa uutena toimijana Rovaniemen koulutuskuntayhtymän ravitsemispalvelut.

Barentsin alueen maat kehittämään matkailua yhteistuumin

1.7.2013
Suomen Lappi, Ruotsin Norrbotten, Pohjois-Norja ja Venäjältä Arkangelin alue ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla sitoutuvat toteuttamaan Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutissa (MTI) työstettyä Barentsin alueen matkailun toimintasuunnitelmaa. Toimintasuunnitelman tavoitteena on kehittää kokonaisvaltaisesti alueen matkailua, ja siinä Barentsin aluetta tarkastellaan ensimmäistä kertaa kokonaisuutena matkailun näkökulmasta.
Edellinen 1 2 3 ... 21 22 23 24 25 ... 27 28 29Seuraava
MTI facebookissa
 
URATARINOITA
BLOGIT

Heittäydy mukaan matkailualan opettajien ja opiskelijoiden maailmaan blogien kautta:

Matkailevat tutkijat

virtuaalibaari

 

Matkailuaiheisia uutisia

Logo ATLAS member 2018_web.jpg

rmy-kannatusjäsenlogo-2017.jpg

 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK