Matkalla huipulleEtusivu
A A A

OPISKELIJALLE

Matkailukoulutusta kaikilla koulutusasteilla
Lue lisää>>

TYÖELÄMÄLLE

Joustavia asiantuntija-, koulutus-, tutkimus- ja kehittämispalveluita
Lue lisää >>

TUTKIJALLE

Aidosti monitieteistä tutkimusta matkailun maakunnassa
Lue lisää >>

Ajankohtaista

Sustainable Destination Development -seminaari tarjoili näkökulmia kestävään matkailuun

14.10.2013
Sustainable Destination Development -seminaari kokosi torstaina 10.10.2013 Lapin yliopistolle matkailualojen tutkijoita, opiskelijoita ja alumneja. Tapahtuma oli osa Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin (MTI) kaikkien oppilaitosten ristiinvalittavia Sustainable Rural and Urban Tourism -opintoja ja RAMK:n ja Lapin yliopiston Destination Management -yhteistoteutusopintoja. Lisäksi seminaari oli MTI:n syksyn 2014 alumnitilaisuus.

Pro gradu: Levollinen nukkuminen autiotuvissa edellyttää etikettien tarkennusta

7.10.2013
Eräretkeilijän uneen autiotuvassa vaikuttavat autiotuvan puitteiden sijaan ennen kaikkea muiden retkeilijöiden yöpymistavat. Autiotupien kehittämisessä huomiota tulisikin kiinnittää tupaohjeen tarkentamiseen nukkumista silmällä pitäen: yöpyjien unioikeudet tulisi taata ja tupaelämä rauhoittaa nukkumiseen.

Osaajat ja työnantajat kohtaavat MTI:n rekrymessuilla 10. lokakuuta

25.9.2013
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) järjestää torstaina 10.10.2013 klo 13–16 Lapin yliopiston aulassa rekrytointitapahtuman, jossa matkailualojen työnantajat ja opiskelijat kohtaavat toisensa. Tapahtuma järjestetään matkailuseminaarin yhteydessä, joka alkaa aamupäivällä kello 9 Fellman-salissa.

Asiantuntijaluento kriisin johtamisesta organisaatiossa

18.9.2013
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) järjestää perjantaina 27. syyskuuta klo 8.30–10.30 asiantuntijaluennon aiheesta ” Kriisi omassa organisaatiossa – kuinka sitä johdetaan? Kuinka toimit?”. Luennoitsijana on kriiseihin erikoistunut poliisi- ja pelastuspsykologina toiminut Lasse Nurmi.

Talviuinnin MM-kisoihin uimareita yli 20 maasta – MTI mukana järjestelyissä

16.9.2013
Talviuinnin, tai suomalaisille tutummin avantouinnin, MM-kilpailut järjestetään 20.–23.3.2014 Rovaniemellä. Kaupungin läpi villinä virtaava Kemijoki valjastetaan talviuimareiden jäätävän kilpailun tukikohdaksi. Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutista (MTI) järjestelyissä on mukana useita RAMK:n opiskelijoita. Lisäksi tehdään yhteistyötä mm. VTT:n kanssa tarjoamalla testiympäristö turvallisuustyökalulle.
Edellinen 1 2 3 ... 21 22 23 24 25 ... 29 30 31Seuraava
MTI facebookissa
 
URATARINOITA
BLOGIT

Heittäydy mukaan matkailualan opettajien ja opiskelijoiden maailmaan blogien kautta:

Matkailevat tutkijat

virtuaalibaari

 

Matkailuaiheisia uutisia

 

ATLAS member 2017_small.jpg

 

rmy-kannatusjäsenlogo-2017.jpg