Matkalla huipulleEtusivu
A A A

OPISKELIJALLE

Matkailukoulutusta kaikilla koulutusasteilla
Lue lisää>>

TYÖELÄMÄLLE

Joustavia asiantuntija-, koulutus-, tutkimus- ja kehittämispalveluita
Lue lisää >>

TUTKIJALLE

Aidosti monitieteistä tutkimusta matkailun maakunnassa
Lue lisää >>

Ajankohtaista

MTI:lle tunnustusta alueellisesta vaikuttavuudesta

27.6.2013
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) on saanut tunnustusta valtakunnallisessa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen yhteiskunnallisen ja alueellisen vaikuttavuuden arvioinnissa. MTI mainitaan arviointiraportissa hyvänä esimerkkinä korkeakoulu- ja työelämäkumppanuudesta ja alueellisen kilpailukyvyn edistämisestä kumppanuuden avulla.

MTI:ssa pyöräiltiin Lapin lasten hyväksi

27.6.2013
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin joukkue osallistui Levi24-maastopyöräilytapahtumaan 14.–15.6. Levillä. Osallistumismaksuista puolet, yhteensä 7 015 € luovutettiin Lapin keskussairaalan lastenosastoille.

Kanditöissä tarkasteltiin Rovaniemen joulumatkailua

17.6.2013
MTI:n Lapin yliopiston matkailututkimuksen kuluneen lukuvuoden kandidaatin töissä tarkasteltiin joulumatkailua Rovaniemellä. Ryhmätyökandin toimeksiantajana oli MTI, ja näkökulmia olivat Rovaniemi joulumatkailukohteena ja asuinkaupunkina, palvelutyö joulusesongissa, joulutyö emotionaalisena työnä ja palveluyritysten näkemyksiä Rovaniemen joulubrandistä.

MTI mukana järjestämässä talviuinnin 2014 MM-kilpailuita

12.6.2013
Talviuinnin tai suomalaisille tutummin avantouinnin MM-kilpailut järjestetään 20.-23. maaliskuuta 2014 Rovaniemellä. Kaupungin läpi villinä virtaava Kemijoki ja tarkemmin sanottuna Koskipuiston ranta-alue valjastetaan talviuimareiden jäätävän kilpailun tukikohdaksi.

Barentsin alueen matkailun toimintasuunnitelma ja BART-hanke esillä Arkangelissa kesäkuussa

12.6.2013
Barentsin alueen matkailun toimintasuunnitelmaa esitellään Arkangelissa, kansainvälisessä matkailuseminaarissa 18.kesäkuuta. Suunnitelma on tehty Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin (MTI) BART - Public-Private Partnership in Barents Tourism -hankkeessa. BART-hankkeen tuloksia esitellään 17.–18. kesäkuuta myös Arkangelissa järjestettävässä venäläis-suomalaiseen elinkeinofoorumin Suomen ja Venäjän arktisen kumppanuus –seminaarissa.
Edellinen 1 2 3 ... 22 23 24 25 26 27 28 29Seuraava
MTI facebookissa
 
URATARINOITA
BLOGIT

Heittäydy mukaan matkailualan opettajien ja opiskelijoiden maailmaan blogien kautta:

Matkailevat tutkijat

virtuaalibaari

 

Matkailuaiheisia uutisia

Logo ATLAS member 2018_web.jpg

rmy-kannatusjäsenlogo-2017.jpg

 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK