Matkalla huipulleEtusivu
A A A

OPISKELIJALLE

Matkailukoulutusta kaikilla koulutusasteilla
Lue lisää>>

TYÖELÄMÄLLE

Joustavia asiantuntija-, koulutus-, tutkimus- ja kehittämispalveluita
Lue lisää >>

TUTKIJALLE

Aidosti monitieteistä tutkimusta matkailun maakunnassa
Lue lisää >>

Ajankohtaista

Barentsin alueen maat kehittämään matkailua yhteistuumin

1.7.2013
Suomen Lappi, Ruotsin Norrbotten, Pohjois-Norja ja Venäjältä Arkangelin alue ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla sitoutuvat toteuttamaan Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutissa (MTI) työstettyä Barentsin alueen matkailun toimintasuunnitelmaa. Toimintasuunnitelman tavoitteena on kehittää kokonaisvaltaisesti alueen matkailua, ja siinä Barentsin aluetta tarkastellaan ensimmäistä kertaa kokonaisuutena matkailun näkökulmasta.

MTI:lle tunnustusta alueellisesta vaikuttavuudesta

27.6.2013
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) on saanut tunnustusta valtakunnallisessa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen yhteiskunnallisen ja alueellisen vaikuttavuuden arvioinnissa. MTI mainitaan arviointiraportissa hyvänä esimerkkinä korkeakoulu- ja työelämäkumppanuudesta ja alueellisen kilpailukyvyn edistämisestä kumppanuuden avulla.

MTI:ssa pyöräiltiin Lapin lasten hyväksi

27.6.2013
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin joukkue osallistui Levi24-maastopyöräilytapahtumaan 14.–15.6. Levillä. Osallistumismaksuista puolet, yhteensä 7 015 € luovutettiin Lapin keskussairaalan lastenosastoille.

Kanditöissä tarkasteltiin Rovaniemen joulumatkailua

17.6.2013
MTI:n Lapin yliopiston matkailututkimuksen kuluneen lukuvuoden kandidaatin töissä tarkasteltiin joulumatkailua Rovaniemellä. Ryhmätyökandin toimeksiantajana oli MTI, ja näkökulmia olivat Rovaniemi joulumatkailukohteena ja asuinkaupunkina, palvelutyö joulusesongissa, joulutyö emotionaalisena työnä ja palveluyritysten näkemyksiä Rovaniemen joulubrandistä.

MTI mukana järjestämässä talviuinnin 2014 MM-kilpailuita

12.6.2013
Talviuinnin tai suomalaisille tutummin avantouinnin MM-kilpailut järjestetään 20.-23. maaliskuuta 2014 Rovaniemellä. Kaupungin läpi villinä virtaava Kemijoki ja tarkemmin sanottuna Koskipuiston ranta-alue valjastetaan talviuimareiden jäätävän kilpailun tukikohdaksi.
Edellinen 1 2 3 ... 24 25 26 27 28 ... 30 31 32Seuraava
MTI facebookissa
 
URATARINOITA
BLOGIT

Heittäydy mukaan matkailualan opettajien ja opiskelijoiden maailmaan blogien kautta:

Matkailevat tutkijat

virtuaalibaari

 

Matkailuaiheisia uutisia

Logo ATLAS member 2018_web.jpg

rmy-kannatusjäsenlogo-2017.jpg

 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK