Matkalla huipulleEtusivu
A A A

OPISKELIJALLE

Matkailukoulutusta kaikilla koulutusasteilla
Lue lisää>>

TYÖELÄMÄLLE

Joustavia asiantuntija-, koulutus-, tutkimus- ja kehittämispalveluita
Lue lisää >>

TUTKIJALLE

Aidosti monitieteistä tutkimusta matkailun maakunnassa
Lue lisää >>

Ajankohtaista

Barentsin alueen matkailun toimintasuunnitelma ja BART-hanke esillä Arkangelissa kesäkuussa

12.6.2013
Barentsin alueen matkailun toimintasuunnitelmaa esitellään Arkangelissa, kansainvälisessä matkailuseminaarissa 18.kesäkuuta. Suunnitelma on tehty Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin (MTI) BART - Public-Private Partnership in Barents Tourism -hankkeessa. BART-hankkeen tuloksia esitellään 17.–18. kesäkuuta myös Arkangelissa järjestettävässä venäläis-suomalaiseen elinkeinofoorumin Suomen ja Venäjän arktisen kumppanuus –seminaarissa.

MTI ja Polamk solmivat kumppanuussopimuksen

10.6.2013
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) ja Poliisiammattikorkeakoulu (Polamk) solmivat kumppanuussopimuksen maanantaina 10. kesäkuuta Rovaniemellä. Yhteistyöllä tuetaan oppilaitosten kehittämistä, lisätään niiden toiminnan vaikuttavuutta sekä parannetaan palvelukykyä ja vuorovaikutteisuutta.

Opiskelijat jatkokehittämässä hyvinvointituotteita matkailijoiden käyttöön

31.5.2013
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin (MTI) Lapin yliopiston matkailututkimuksen opiskelijat ovat olleet mukana ideoimassa luonto- ja hyvinvointipalveluita matkailijoiden käyttöön yhdessä teollisen muotoilun opiskelijoiden kanssa. Toteutus on osa Matkailun tuotejohtaminen opintojakson kurssityötä ja toimeksianto rovaniemeläiselle Detria Oy:lle.

Rovaniemen matkailualueelle turvallisuussuunnitelma

31.5.2013
Rovaniemellä julkistettiin 28. toukokuuta Rovaniemen matkailualueen turvallisuussuunnitelma, joka kokoaa laajan verkoston tekemään ennaltaehkäisevää turvallisuustyötä yhdessä. Matkailualueen turvallisuussuunnitelma on sopimus yhteisistä toimenpiteistä, joilla ennaltaehkäistään riskejä ja pyritään vähentämään erilaisten häiriötilanteiden vaikutus matkailuelinkeinoon.

Opetusneuvoksen arvonimi koulutusalajohtaja Eero Korhoselle

30.5.2013
Tasavallan Presidentti on myöntänyt 24.5.2013 opetusneuvoksen arvonimen Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin Lapin matkailuopiston koulutusalajohtaja, opettaja Eero Korhoselle.
Edellinen 1 2 3 ... 25 26 27 28 29 30 31 32Seuraava
MTI facebookissa
 
URATARINOITA
BLOGIT

Heittäydy mukaan matkailualan opettajien ja opiskelijoiden maailmaan blogien kautta:

Matkailevat tutkijat

virtuaalibaari

 

Matkailuaiheisia uutisia

Logo ATLAS member 2018_web.jpg

rmy-kannatusjäsenlogo-2017.jpg

 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK