Matkalla huipulleEtusivu
A A A

OPISKELIJALLE

Matkailukoulutusta kaikilla koulutusasteilla
Lue lisää>>

TYÖELÄMÄLLE

Joustavia asiantuntija-, koulutus-, tutkimus- ja kehittämispalveluita
Lue lisää >>

TUTKIJALLE

Aidosti monitieteistä tutkimusta matkailun maakunnassa
Lue lisää >>

Ajankohtaista

MTI ja Ounasvaara Living Lab saivat kansainvälisiä vieraita Portugalista

23.5.2013
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) sekä Ounasvaaran urheilun ja hyvinvoinnin Living Lab -kehittämisympäristö saivat kaukaisia vieraita 16.–17. toukokuuta, kun Penelan kunnan apulaiskunnanjohtaja Luis Matias sekä Coimbran yliopiston projektipäällikkö Ana Seguro Portugalista vierailivat Rovaniemellä. Vieraat edustivat maaseutualueiden älykkään kehittämisen Smart Rural Living Lab -ympäristöä.

Meri-Lapin matkailualueelle turvallisuussuunnitelma

22.5.2013
Kemissä julkistettiin 21. toukokuuta Meri-Lapin matkailualueen turvallisuussuunnitelma, joka kokoaa laajan verkoston tekemään ennaltaehkäisevää turvallisuustyötä yhdessä. Matkailualueen turvallisuussuunnitelma on sopimus yhteisistä toimenpiteistä, joilla ennaltaehkäistään riskejä ja pyritään vähentämään erilaisten häiriötilanteiden vaikutus matkailuelinkeinoon.

Posion matkailualueelle turvallisuussuunnitelma

22.5.2013
Posiolla julkistettiin 20. toukokuuta matkailualueen turvallisuussuunnitelma, joka kokoaa laajan verkoston tekemään ennaltaehkäisevää turvallisuustyötä yhdessä. Matkailualueen turvallisuussuunnitelma on sopimus yhteisistä toimenpiteistä, joilla ennaltaehkäistään riskejä ja pyritään vähentämään erilaisten häiriötilanteiden vaikutus matkailuelinkeinoon.

MTI:n opiskelijat voittivat Taitaja 2013 -kilpailun matkailusarjan

16.5.2013
Karoliina Kemppe ja Mari Kovala ovat voittaneet matkailusarjan Taitaja 2013 -kilpailuissa Joensuussa. Kemppe ja Kovala opiskelevat matkailualaa Lapin matkailuopistossa, joka on yksi Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin oppilaitoksista.

Opinnäytetyö: Rajat ylittävä yhteistyö kiinnostaa Lapin matkailutoimijoita

13.5.2013
Etenkin tuotekehitykseen ja markkinointiin liittyvä, maiden rajat ylittävä yhteistyö kiinnostaa Suomen Lapin matkailutoimijoita. Tieto selviää Mira Koskisen Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin BART-hankkeelle tekemästä opinnäytetyöstä. Tutkimuksen päätavoitteena oli selvittää, miten Barentsin alueen matkailualaa voitaisiin kehittää rajat ylittävän yhteistyön avulla.
Edellinen 1 2 3 ... 25 26 27 28 29 30 31Seuraava
MTI facebookissa
 
URATARINOITA
BLOGIT

Heittäydy mukaan matkailualan opettajien ja opiskelijoiden maailmaan blogien kautta:

Matkailevat tutkijat

virtuaalibaari

 

Matkailuaiheisia uutisia

Logo ATLAS member 2018_web.jpg

rmy-kannatusjäsenlogo-2017.jpg

 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK