Matkalla huipulleEtusivu
A A A

OPISKELIJALLE

Matkailukoulutusta kaikilla koulutusasteilla
Lue lisää>>

TYÖELÄMÄLLE

Joustavia asiantuntija-, koulutus-, tutkimus- ja kehittämispalveluita
Lue lisää >>

TUTKIJALLE

Aidosti monitieteistä tutkimusta matkailun maakunnassa
Lue lisää >>

Ajankohtaista

Opiskelijat ideoivat uusia elämyskonsepteja Rukalle

11.10.2018
Lapin yliopiston soveltavan kuvataiteen ja luontokuvauksen sekä matkailun opiskelijat ovat yhdessä Oulun yliopiston arkkitehtuurin opiskelijoiden kanssa kehittäneet uusia elämyskonsepteja Rukalle. Työpajatyöskentelyn teemana on ollut luonnon ja matkailurakentamisen vuoropuhelu.

Kiinalaiset luottavat lappilaiseen talviurheiluosaamiseen - Pekingin urheiluyliopisto tilasi Lapin yliopiston ja Lapin AMKin yhteisesti järjestämän tutkintokoulutuksen

20.9.2018
Lapin yliopiston ja Lapin AMKin yhteistyö kansainvälisen koulutusviennin parissa otti merkittävän askeleen eteenpäin, kun syyskuun alussa käynnistyi korkeakoulujen yhdessä räätälöimä ”Snow and Ice Resort Management” –tutkintokoulutus. Talviurheiluun keskittyvän tutkintokoulutuspaketin tilasi Pekingin urheiluyliopisto (Beijing Sport University), ja se rakentuu vahvasti lappilaisten korkeakoulujen erityisosaamiselle.

Arktikumiin avataan Italian kunniakonsulaatti

18.9.2018
Rovaniemelle Arktikumiin avataan syyskuussa Italian kunniakonsulaatti. Kunniavarakonsulin tehtävää on hoitanut syksystä 2016 alkaen Lapin yliopiston Arktisen keskuksen tutkijatohtori Nuccio Mazzullo.

Matkailututkimukselle 1,5 miljoonan rahoitus kulttuurisensitiivisen matkailun kehittämiseen

25.6.2018
Lapin yliopiston matkailututkimuksen koordinoima ”ARCTISEN – Culturally Sensitive Tourism in the Arctic” -hanke on saanut rahoituksen Northern Periphery and Arctic Programme 2014-2020 -rahastolta. 3-vuotisen hankkeen kokonaisbudjetti on 1.455.547,88 €.

Christmas Experience Academy -kesäkoulu valmiina vastaanottamaan vieraansa – tarkasteltavana gastronomia, vieraanvaraisuus ja matkailuliiketoiminta

21.6.2018
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) järjestää kansainvälisen ”Christmas Experience Academy” -kesäkoulun Rovaniemellä 13.-17.8.2018. Kesäkoulun toteutuksesta vastaavat MTI:n korkeakoulukumppanit – Lapin yliopisto ja Lapin AMK – tiiviissä yhteistyössä paikallisten yritysten ja eurooppalaisten yhteistyökorkeakoulujen kanssa.
Edellinen 1 2 3 4 5 6 ... 30 31 32Seuraava
MTI facebookissa
 
URATARINOITA
BLOGIT

Heittäydy mukaan matkailualan opettajien ja opiskelijoiden maailmaan blogien kautta:

Matkailevat tutkijat

virtuaalibaari

 

Matkailuaiheisia uutisia

Logo ATLAS member 2018_web.jpg

rmy-kannatusjäsenlogo-2017.jpg

 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK