Matkalla huipulleEtusivu
A A A

OPISKELIJALLE

Matkailukoulutusta kaikilla koulutusasteilla
Lue lisää>>

TYÖELÄMÄLLE

Joustavia asiantuntija-, koulutus-, tutkimus- ja kehittämispalveluita
Lue lisää >>

TUTKIJALLE

Aidosti monitieteistä tutkimusta matkailun maakunnassa
Lue lisää >>

Ajankohtaista

Matkailututkimuksen avainkäsitteet – pohja monitieteiselle tutkimukselle

23.1.2018
Uutuusteos luo perustan suomalaiselle moni- ja poikkitieteelliselle matkailun tutkimukselle. Teoksen kirjoittajina on laaja kirjo asiantuntijoita eri yliopistoista, ammattikorkeakoulusta ja tutkimuslaitoksista. Teos on ensimmäinen laatuaan: suomeksi ei ole aiemmin julkaistu näin mittavaa kokonaisuutta matkailututkimuksesta

Uusi julkaisu: Matkailututkimuksen avainkäsitteet

8.1.2018
Matkailututkimuksen keskeisiin käsitteisiin perehtyvä julkaisu on ainutlaatuinen teos. Se kokoaa ensimmäistä kertaa yhteen suomalaisten matkailun asiantuntijoiden osaamisen yliopistoista, ammattikorkeakouluista ja tutkimuslaitoksista.

Finnair ja Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) yhteistyöhön

22.12.2017
Finnair Oyj ja Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) solmivat 21.12.2017 yhteistyösopimuksen. Sopimuksessa määritellään MTI:n korkeakouluosapuolten, Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun, tulevaisuuden monipuolisista yhteistyömuodoista Finnairin kanssa.

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin toimittama Matkailututkimus-lehti on siirtynyt journal.fi -palveluun

19.12.2017
Matkailututkimus on monitieteinen matkailua, virkistystä ja vapaa-aikaa käsittelevä tiedelehti, joka kuuluu julkaisufoorumissa luokkaan yksi. Sen tavoitteena on edistää monipuolista, laadukasta matkailualan ja vapaa-ajan tutkimusta sekä niitä koskevaa keskustelua. Matkailututkimus-lehden siirtyminen osaksi avoimen julkaisun palvelua on osa tieteellisessä julkaisutoiminnassa käynnissä olevaa muutosta (lisää aiheesta, ks. esim. julkea.fi).

Arctic Guide –verkkokurssi – moderni työkalu opaskoulutukseen

15.11.2017
Arctic Guide –verkkokurssi helpottaa uusien oppaiden perehdyttämistyötä ja parantaa koulutuksen kustannustehokkuutta. Kurssin avulla yritys voi myös asettaa tarjoamalleen opaskoulutukselleen standardin, joka toimii lisäarvona markkinoitaessa palveluita matkanjärjestäjille.
Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 ... 28 29 30Seuraava
MTI facebookissa
 
URATARINOITA
BLOGIT

Heittäydy mukaan matkailualan opettajien ja opiskelijoiden maailmaan blogien kautta:

Matkailevat tutkijat

virtuaalibaari

 

Matkailuaiheisia uutisia

Logo ATLAS member 2018_web.jpg

rmy-kannatusjäsenlogo-2017.jpg

 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK