Matkalla huipulle

Hakeminen / Koulutustarjonta / Täydennyskoulutukset
A A A
Koulutustarjonta

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutus on tarkoitettu jo perustutkinnon suorittaneille aikuisille. Täydennyskoulutusta järjestetään kaikissa matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin oppilaitoksissa: Lapin koulutuskeskus REDU:ssa , Lapin ammattikorkeakoulussa ja Lapin yliopistossa. 

Täydennyskoulutuksena tarjotaan pääsääntöisesti erilaisia lyhytkursseja, mutta myös erillisiä pitempiä täydennyskoulutusohjelmia. Täydennyskoulutusta ovat myös ammatillisen koulutuksen näyttötutkintoperusteiset perus- ja lisäkoulutukset, jotka on esitelty omalla sivullaan.

Ammatilliseen täydennyskoulutukseen voi yleensä hakeutua ammatillisen perustutkinnon suoritettuaan, ammattikorkeakoulun ja yliopiston tarjoamaan täydennyskoulutukseen puolestaan korkeakoulututkinnon suoritettuaan. Osa täydennyskoulutuksesta (erityisesti lyhytkurssit) on kuitenkin luonteeltaan sellaista, että siihen voi osallistua pohjakoulutuksesta riippumatta. Tarkista hakukelpoisuusehdot ennen hakemista!

Täydennyskoulutuksiin on haku jokaiseen erikseen. Hakuja avautuu ympäri vuoden. Ajankohtainen koulutustarjonta ja hakuajat löytyvät oppilaitosten koulutuskalentereista.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK