Matkalla huipulle
Mikä matkailualan ammatti sopii sinulle?

Ravintolapäällikködreamstime_xs_<span class='skype_c2c_print_container notranslate'>33640794</span><span id='skype_c2c_container' class='skype_c2c_container notranslate' dir='ltr' tabindex='-1' onmouseover='SkypeClick2Call.MenuInjectionHandler.showMenu(this, event)' onmouseout='SkypeClick2Call.MenuInjectionHandler.hideMenu(this, event)' onclick='SkypeClick2Call.MenuInjectionHandler.makeCall(this, event)' skype_menu_props='{'numberToCall':'+35833640794','isFreecall':false,'isMobile':false,'isRtl':false}'><span class='skype_c2c_highlighting_inactive_common' dir='ltr' skypeaction='skype_dropdown'><span class='skype_c2c_textarea_span' id='non_free_num_ui'><img class='skype_c2c_logo_img' src='resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png' height='0' width='0'><span class='skype_c2c_text_span'>33640794</span><span class='skype_c2c_free_text_span'></span></span></span></span>.jpg

Kiinnostaisiko sinua ravintolapäällikön tehtävä? Ravintolapäällikkö johtaa ja suunnittelee ravintolan asiaspalvelu-, tarjoilu- ja myyntityötä. Hän esimerkiksi huolehtii budjetoinnista, tavaratilauksista ja toimii ravintolahenkilökunnan esimiehenä. Lue lisää ravintolapäällikön tehtävistä täältä.

Ravintolapäälliköksi voi päätyä esimerkiksi hankkimalla matkailu-, ravitsemis- ja talousalan ammattikorkeakoulututkinnon (restonomi) ja etenemällä tehtävään työkokemuksen kautta.