Matkalla huipulle

Ohjeistus seminaari-, luento- tai tapahtumailmoituksen laatijalle ja/tai yhteysopettajalle

Vastaanottaessasi vierailevan luennoitsijan Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituuttiin (MTI) ja halutessasi tilaisuuteen osallistuvan Lapin yliopiston, RAMKin ja LAMO:n opiskelijoita ja henkilökuntaa, menettele seuraavien ohjeiden mukaan.

Kun vierailu – vierailija/t, ajankohta, tilaisuuden teema ja paikka – varmistuu, täytä mahdollisimman pian ilmoituslomake. Jos tapahtumalla on kotisivu tai siitä saa lisätietoa jostain muualta (esim. ohjelma on jollain www-sivuilla), muista mainita osoite lomakkeessa.

Lomakkeen tiedot lähtevät MTI:n opintopäällikkö Mikko Vehkaperälle. Lomakkeen tietojen pohjalta tehdään tapahtumasta uutinen MTI:n www-sivuille (opiskelu-yhteiset opinnot-vierailuluennot).

HUOM. Lomakkeen kautta ei voi lähettää liitetiedostoja. Jos haluat ilmoitukseen mukaan liitteen (esim. seminaarin tarkempi ohjelma (ellei ole linkin takana), tulostettava versio seminaarikuvauksesta, luennoitsijan CV, luennoitsijan digikuva tai tilaisuuteen liittyvä logo tai luennoitsijan/aiheeseen liittyvää materiaalia, esim. vastikään julkaistu raportti tms.), lähetä se suoraan sähkö-postilla Mikko Vehkaperälle, mikko.vehkapera@ulapland.fi.

Esimerkkikuvaus löytyy sivun lopusta liitetiedostona.
Ilmoitus vierailuluennosta
Tilaisuuden luonne


Muu tilaisuus, mikä?
Tilaisuuden aihe tai teema
Ajankohta
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Kellonaika
Lyhyt kuvaus tilaisuudesta, luennoitsijoista, aihepiiristä ja tilaisuuden kohderyhmästä
Tilaisuuden järjestäjä
Tilaisuuden www-sivut tai tarkempi ohjelma (linkki)
Ennakkoilmoittautuminen
Ilmoittautumiset (sähköpostiosoite tai linkki)
Oppilaitosten yhteyshenkilöt ja yhteystiedot
Paikka (rakennus, katuosoite ja paikkakunta, tila)
Captcha varmistus
 

 
Esimerkki