Matkalla huipulle


Opiskelu / Yhteiset opinnot / Yhteistoteutukset
A A A
Yhteiset opinnot

Yhteistoteutukset

MTI:n opintojen yhteistoteutuksilla tarkoitetaan opintoja, jotka kuuluvat oppilaitoksen omaan tarjontaan mutta joilla opiskellaan joko kokonaan tai osittain yhdessä toisen oppilaitoksen opiskelijoiden kanssa. Opintojaksolla voi esimerkiksi olla yhteiset luennot, vaikka tehtävät tehtäisiinkin omaan oppilaitokseen. Tai luennot voivat olla erit, mutta kurssitehtävänä opiskelijoilla on vastata yhdessä elinkeinon toimeksiantoon.

Yhteistoteutuksissa opit toimimista eritaustaisten opiskelijoiden kanssa, saat uusia näkökulmia opetettavaan aiheeseen ja pääset tutustumaan erilaisiin opetusmenetelmiin ja opiskelukulttuureihin. Samaa asiaa ei opetella samaan aikaan vierekkäisissä huoneissa, vaan ongelmien kimppuun käydään yhdessä. Yhteistoteutuksia järjestetään yleensä kahden oppilaitoksen välillä.

Huomaa, että opintojaksoilla voi yhteisestä toteutuksesta huolimatta olla omat nimensä oppilaitosten opetussuunnitelmissa. Opintoihin ilmoittaudutaan oman oppilaitoksen käytäntöjen mukaan (Winha, WebOodi).

Lukuvuonna 2016-2017 yhteistoteutuksia järjestetään seuraavien opintojaksojen kesken:

  • Designing Tourism Services (Lapin AMK & LaY)
  • Developing Destination Experiences (LapinAMK & LaY)
  • Destination Project (Lapin AMK & LaY)
  • Tapahtumaosaaminen (REDU) & Tapahtuman järjestäminen ja koordinointi (Lapin AMK) & Tapahtumamatkailu (LaY).
  • Kansainvälinen GALA-illallinen (Lapin AMK & REDU)
     

Lisäksi suunnittelussa on mm. Lapin koulutuskeskus REDU:n ja Lapin ammattikorkeakoulun yhteistoteutuksen järjestämistä joulun ruokapalveluihin liittyen.

Lisätiedot
Opintopäällikkö
Mikko Vehkaperä
mikko.vehkapera@ulapland.fi
040 484 4211