Ennakointi
 

Harju-Myllyaho_Anu.jpegAnu Harju-Myllyaho, Restonomi ylempi AMK

Harju-Myllyaho on toiminut suunnittelijana matkailutiedon hyödyntämiseen sekä ennakointiin liittyen. Lisäksi hänen alaansa ovat yrittäjyys- ja innovaatio-osaamisen kehittäminen. Hänellä on laajat matkailualan verkostot ja useiden vuosien kokemus majoitus- ja ravitsemusalan parista myös kentältä. Harju-Myllyaho on erikoistunut projektinhallintaan.

 

 

Salla Jutila.jpgSalla Jutila, YTM

Jutila on koordinoinut ja toiminut projektisuunnittelijana matkailun ennakointiin ja hyvinvointimatkailuun liittyvissä projekteissa. Hänen osaamisaluettaan ovat matkailun kestävyys ja esteettömyys, joihin liittyen hän myös opettaa Lapin yliopiston matkailututkimuksen oppiaineessa. Lisäksi Jutilalla on kokemusta opettajatutorina toimimisesta niin suomalaisille kuin kansainvälisille yliopisto-opiskelijoille sekä työelämäyhteistyötä ylläpitävien verkostojen koordinoinnista.

 

Pasi Satokangas.jpgPasi Satokangas, YTM

Satokangas on erikoistunut matkailun talousvaikutusten selvittämiseen. Lisäksi hän on toiminut arviointitutkijana, projektipäällikkönä ja suunnittelijana kunta-alalla, sekä tekstinsuunnittelijana mainostoimistossa.

OTA YHTEYTTÄ
Mirva Tapaninen
Palvelutoiminnan suunnittelija
Puh. 040 527 6270
mirva.tapaninen(at)lapinamk.fi


Eila Linna
TKI-päällikkö
Puh. 040 735 5300
eila.linna(at)ulapland.fi

Viirinkankaantie 1,
96300 Rovaniemi