Palvelut / Asiantuntijamme / Kehittäminen ja tuotteistus
A A A
KEHITTÄMINEN JA TUOTTEISTUS

profiili.gifJosé-Carlos García-Rosell, YTT

García-Rosellin osaamisaloihin kuuluvat tuotekehitys, kestävä markkinointi, yritysten yhteiskuntavastuu, sidosryhmäprosessit ja ongelmaperustainen pedagogiikka sovellettuna matkailualalla ja vieraanvaraisuuteen. Hän toimii MTI:ssa luennoitsijana ja tutkijana. García-Rosell on ollut tiiviisti mukana lukuisissa tutkimus- ja kehittämistehtävissä tutkijan, asiantuntijan ja kouluttajan roolissa. Hän on ollut mukana esimerkiksi Ennakoinnista kilpailukykyä Lapin matkailulle, Matkailun integroitu tuotekehitys, Public-Private Partnership in Barents Tourism (BART) ja Matkailun tuotekehitysosaamisen kansainvälistyminen -hankkeissa.Elisa Lahti.jpgElisa Lahti
, TaM

Lahti on palvelu- ja konseptisuunnitteluun erikoistunut muotoilija. Hänellä on kokemusta erilaisten tapahtumien järjestämisestä, työpajojen fasilitoinnista ja yritysyhteistyöstä lappilaisten yritysten kanssa. Lahti hallitsee palvelumuotoilun työkalut, kuten asiakastiedon hankinnan ja sidosryhmien osallistamisen. Hän suhtautuu intohimoisesti asioiden kehittämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen: kiinnostavat asiat saavat alkunsa sieltä, missä erilaiset näkökulmat kohtaavat.

  

 

Linna_Eila.jpgEila Linna, KT

Linna on johtanut ja osallistunut useisiin alueellisiin ja kansallisiin strategia-, ohjelma- ja kehittämisprosesseihin. Hän on ollut tiiviisti mukana matkailualan ja sen yritystoiminnan kehittämisessä. Linnan osaamisaluetta on julkisen ja yksityisen verkostojen hallinta ja johtaminen sekä lappilainen matkailuelinkeinon tuntemus. Lisäksi hänellä on laaja kehittämishanke- ja rahoituslähdetuntemus sekä kokemus hankkeiden suunnittelusta, koordinoinnista ja toteutuksesta.

  

 


profiili.gifTeija Tekoniemi-Selkälä, KTM

Tekoniemi-Selkälän vahvuutena on matkailun tuotekehitys ja laadun hallintaan liittyvät tehtävät yhteistyössä elinkeinon kanssa. Hän toimii MTI:ssa (Lapin AMK) matkailun lehtorina. Varsinaisen opetustyön lisäksi hän on ollut tiiviisti mukana erilaisissa tutkimus- ja kehittämistehtävissä mm. Matkailun integroitu tuotekehitys, Ennakoinnista kilpailukykyä Lapin matkailulle, Oppiva matkailu ja Matkailun turvallisuus -hankkeissa. Opetussuunnitelmatyötä Tekoniemi-Selkälä on tehnyt erityisesti englanninkielisen matkailun koulutusohjelmassa ja MTI:n yhteisten korkeakouluopintojen kehittämisessä Lapin yliopiston ja Lapin AMKin välille. Tekoniemi-Selkälä on myös amk-koulutuksen laaturyhmän jäsen MTI:ssa.

OTA YHTEYTTÄ

Mirva Tapaninen
Palvelutoiminnan suunnittelija
Puh. 040 527 6270
mirva.tapaninen(at)lapinamk.fi

 

Eila Linna
TKI-päällikkö
Puh. 040 735 5300
eila.linna(at)ulapland.fi

Viirinkankaantie 1,
96300 Rovaniemi