Matkalla huipulleEtusivu / "Huomisen matkailukohde -erikoistumiskoulutus" - hae nyt!
A A A
Ajankohtaista
5.10.2017

"Huomisen matkailukohde -erikoistumiskoulutus" - hae nyt!

Lapin, Kajaanin ja Savonian ammattikorkeakoulut käynnistävät toukokuussa "Huomisen matkailukohde" –koulutuskokonaisuuden Rovaniemellä, Kajaanissa ja Kuopiossa. Koulutus on suunniteltu matkailualan ammattilaisille, jotka haluavat kehittää oman yrityksensä tai työnantajansa kesämatkailutuotteita ja -palveluita valituille kohderyhmille Keski-Euroopassa.

Koulutuksen sisällöt on suunniteltu yhdessä matkailukeskusten yritysten kanssa ja haastattelemalla yritystapaamisissa alan edustajia. Sisällöissä on mukana useita Visit Finlandin teemakohtaisissa kehittämisstrategioissa määriteltyjä asiakokonaisuuksia.

Valmennuksen kehittämisvaiheessa ideoidaan uusia palvelukonsepteja ja kehitetään yrityksen olemassa olevaa toimintaa kohderyhmät huomioiden. Myyntivaiheessa valitaan kehitetyille palvelukonsepteille soveltuvat myynti- ja markkinointikanavat ja käynnistetään markkinointi valituille kohderyhmille.

Kaikissa vaiheissa asiantuntijat sparraavat ja tukevat opiskelijoita - kunkin oman yritystoiminnan kehittämiseksi. Opintojen loppuvaiheessa on mahdollisuus osallistua opintomatkalle Keski-Eurooppaan.

Haku koulutukseen on alkanut, ja se päättyy lokakuun lopussa.

Lue lisää!

Lisätietoa:
Tarja Tammia, tarja.tammia@lapinamk.fi, p. 040 721 3994

Huomisen matkailukohde.png