5.2.2014

Matkailu- ja ravintolapalvelualan turvallisuuspalkinto Hotel Santa Clausille

Palkintolautakunnan mielestä Santa Claus on käytännön toimillaan osoittanut ennakoivaa otetta turvallisuuden kehittämiseen sekä vastuullisuutta osana palveluiden arvoketjua ja matkailuelinkeinon jatkuvuutta. Toiminnan ensisijaisena turvallisuustavoitteena on asiakkaan ja henkilökunnan turvallisuus kaikissa tilanteissa. Santa Claus soveltaa toiminnassaan omatoimisen varautumisen ja onnettomuuksien ennaltaehkäisyn periaatetta, jotka on kirjattu myös hotellin laatukäsikirjaan.

Nyt viidennen kerran jaettava Matkailu- ja ravintola-alan turvallisuuspalkinto myönnetään yhteisölle esimerkillisestä alan turvallisuutta edistävästä työstä. Palkinnon taustalla ovat Suomen Palopäällystöliitto ja Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa yhteistyössä Finanssialan Keskusliiton, Turvallisuusuutiset.fi -julkaisun ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEKin kanssa. Esityksen Santa Clausin palkitsemisesta tekivät yhteistyössä  Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti, Lapin pelastuslaitos ja Rovaniemen kaupunki.

Lisätietoja:
koulutusjohtaja Tomi Timonen, Suomen Palopäällystöliitto, puh. 040 588 3112
lakimies Sami Hämäläinen, Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry, puh. 040 524 8790


 
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK